Monday, 4 April 2011

Reminder

Have you bought your raffle ticket yet? If you want to have a chance at winning this quilt, you better hurry! This is a unique quilt, made by Joke Dingemans.

IMG_applique quilt

The rest of this post is in Dutch.

Joke Dingemans heeft deze prachtige quilt gemaakt en geschonken. Wil je een kans maken om hem te winnen? Ga dan langs bij Laura’s Quiltatelier om een lootje te kopen. Een lootje kost maar 5 euro.

Vanaf zaterdag 26 maart worden de loten verkocht bij Laura’s quiltatelier, Muurhuizen 136, in Amersfoort. Het atelier is open vanaf woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.

Wanneer vindt het Handwerkfestijn plaats? Het Handwerkfestijn is op vrijdag 2 en zaterdag 3 september van 11:00 -17:00 uur, en op zondag 4 september van 11:00- 16:00 uur in Bunschoten.  Op de website vindt je de meest recente informatie over het Handwerkfestijn. De opbrengst van dit festijn gaat naar het Diabetes Fonds, ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek. Steun deze actie door een lot te kopen en wie weet ben jij straks de eigenaar van deze prachtige quilt.

Op zondag 4 september om 14:00 uur wordt het winnende lot getrokken!

Wil jij ook een zelfgemaakte creatie schenken voor de loterij, neem dan contact op met Marja (marjaleijtens@kpnplanet.nl), een van de organisatoren.

 

No comments: